Kom godt i gang

Kender du det? Du er jævnligt irriteret, skuffet eller usikker. Du har måske en fornemmelse af hvad du ønsker der skal ske, men det sker ikke. Måske du bare udsætter at gøre noget ved det.

Tag dit næste skridt sammen med mig, og kom overens med dig selv og verden, mens du genfinder din retning og energi.

Nænsomme helende samtaler

Længes du efter vedvarende, holdbare forandringer i det at være dig?

Er du udmattet af at gøre dig umage med at leve op til egne og andres værdier? Og træt af dig selv, når det alligevel skrider? Er der for lidt venlighed og kærlighed i dit liv, for lidt forståelse på dine præmisser?

Jeg kan hjælpe dig til at finde et roligt tyngdepunkt i dig selv, hvorfra din indre stemme taler forstående og venligt til dig, og hvorfra du kan træffe balancerede valg om dine relationer og dit liv.

Kurser, foredrag og fællesskaber

Få ny viden om nervesystemet, Ikkevoldelig Kommunikation og hvordan vi mennesker kan finde vej i vores relationer med respekt og værdighed intakt.

Læring i fællesskab er sjovere, mere effektiv, og fæstner sig dybere end ensomme studier.

Jeg lægger vægt på at mine kurser foregår i en tillidsfuld atmosfære, hvor der er plads til hver enkelt deltager, samtidig med at tråden holdes og vi kommer hele vejen rundt.

Lær at hjælpe andre

Vil du være professionel, eller er du ivrig efter at udvikle dine evner som lyttende og støttende kollega, mor/ far eller partner?

Needs-Based coaching tilbyder en struktur for dine samtaler, foruden en kurvfuld færdigheder og seks forskellige kort over det indre terræn. Og mere.

Interesseret i at høre mere?

Har du spørgsmål, forespørgsler eller ønsker et tilbud, så tag kontakt til mig lige her. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

First Name
Last Name
Email
Message
Din besked er blevet sendt. Jeg vender tilbage til dig, så snart jeg kan.
Øv, der er sket en fejl. Tjek at alle felter er udfyldt og prøv igen.