Vi arbejder ud fra principperne i Ikkevoldelig Kommunikation, som er udviklet af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg. En grundantagelse er at alt, hvad vi mennesker gør og siger, er udtryk for et ønske om at opfylde behov. Behov, som alle vi mennesker har til fælles, såsom sikkerhed, tilhørsforhold, accept og selvbestemmelse.

Når vi anerkender hinandens behov, er det lettere at finde løsninger, som alle parter kan leve med.

Vi tror på at der skal en anden tænkning til at løse de problemer, som menneskeheden står i. Det er den nye tænkning, som vi gerne vil understøtte.

Vi hjælper individer med at få kontakt med deres styrke og hinandens sårbarhed. Vi hjælper grupper med at slutte fred og blive effektive, så de kan medskabe den forandring, der er nødvendig. Vi uddanner coaches, der kan kaskadere fællesmenneskelighed og ansvarlighed ud i alverdens hjørner.

Vi arbejder i Danmark, UK, Schweiz, Polen, Ukraine, Indien og flere andre steder.

Vi ikke alene forstår og kan undervise i IVK-koncepterne, men modellerer gennem vores eget eksempel principperne. Vi har undervist, mæglet, coachet og faciliteret forandringsprocesser i mange forskellige sammenhænge og virksomheder gennem mange år.

BusinessByHeart tilbyder tillige konsulentbistand til udvikling af humane it-løsninger. Til denne opgave har vi allieret os med Troels Nilsson, Sekoia.

PERNILLE PLANTENER

Stifter, født 1962. Konsulent, underviser og coach i virksomheder, familier og med private kunder. Har undervist i Holland, Schweiz, Polen og Norge i kommunikation. Mangeårig praksis med projektarbejde og facilitering inden for græsrødder og NGO-organisationer.

Uddannet i økologi og landbrugsteknik, har arbejdet inden for jordbruget, skolevæsenet, statslig forvaltning, med bæredygtig fødevareproduktion og dyrevelfærd samt i privat rådgivningsvirksomhed som leder og konsulent. Efteruddannelse i projektledelse og som proceskonsulent. Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation 2011, certificeret coach på PCC-niveau i 2015, mentor i 2014.

"Vi har brug for at finde nye måder at arbejde sammen, udvikle virksomheder og samfund på, så vi skaber en bæredygtig kultur med respekt for hinanden og naturgrundlaget."

Ring til Pernille på 2543 2921.

Emma Collins

Emma is an ICF Professional Certified Coach and an international trainer offering Leadership Programs, Collaborative Communication workshops and a Certified Daring Way™ Facilitator.

Meeting you from a place of deep trust in the wisdom of grief and the power of love, she supports people to heal the relationship with their harsh inner critic and to cultivate courage, authenticity and compassion.

Read more on www.emmacollinscoaching.com

Joanna Berendt

Joanna Berendt

is a certified trainer of CNVC,  mediator, and coach accredited by the InternationalCoach Federation, ICF at PCClevel. She works with leaders, teams and individuals. For over ten years, she has worked on managerial positions for international corporations and is now board Member of the Foundation „Equante”. Specialized in unfolding human potential, building common understanding, improving communication and strengthening collaboration, and supporting conflict resolution, she has initiated Postgraduated Studies in Nonviolence Communication at Collegium Civitas University in Warsaw.

Since 2008, she has been serving as a mentor of Youth Business Poland, and she supports young entrepreneur in effective development of their business.

She is an author of several books and publications inspired by coaching and NVC.

Joanna speaks English and Polish. More info at www.nvccoaching.pl