Lær mig at kende

Tillid er afgørende, når du vil have hjælp til at komme videre.

Pernille Plantener

Coach PCC og coach-instruktør, træner i Ikkevoldelig Kommunikation, bl.a.

Jeg elsker mit liv. Når jeg går morgenrunden med min hund og ser dugdråber i græsset spejle hele verden, og når børnebørnene griner til mig, er jeg lykkelig. Men sådan har det ikke altid været. Jeg har selv forladt det fængsel af afmagt og fortvivlelse, som først en spiseforstyrrelse, siden et ulykkeligt ægteskab byggede.

Min vej

Mange hjælpere har leveret trædestenene til det liv, jeg lever i dag. Takket være 12-trinsprogrammer, Ikkevoldelig Kommunikation, psykoterapeuter, coaches og ikke mindst Sarah Peyton og hendes banebrydende Resonant Healing er jeg i dag et menneske, der kan føle, trække vejret, danse og træffe sunde beslutninger. Og jeg kan hjælpe andre på samme vej.

Jeg lever i dag i fredelig harmoni i et bofællesskab på Sydstevns med husdyrhold, permakultur og kursusaktiviteter. Mange af billederne på dette site kommer herfra.

Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation i 2011
Certificeret coach i 2012
Naturterapi 2019
Resonant Healing Practitioner i 2021
Tidligere karriere inden for økologisk landbrug og rådgivning

Partnere

Kersten Kloser-Pitcher

Kersten bor i Wales med sin familie og er certificeret i Ikkevoldelig Kommunikation og coaching.

Hun har grundlagt platformen Gesprächskultur (komunikationskultur) hvor hun tilbyder kommunikationskurser hvert år for alle aldersgrupper, online og fysisk.

Joanna Berendt

Joanna bor i Warszawa, og hun er certificeret coach, træner i Ikkevoldelig Kommunikation og Resonant Healing Practitioner.

Joanna afholder kurser for virksomheder og private og er med-arrangør af Sarah Peyton’s kurser og uddannelse som resonant Healing Practitioner.

Annette Brown Nielsen

Annette er permakulturist, snedker og miljø/natur-uddannet.

Hun har designet og vedligeholder BusinessByHearts fysiske faciliteter og laver mad til kursister. Mad, der er blevet påskønnet som ‘smagen fra himlen’.

Sarah Peyton

Sarah er certificeret i Ikkevoldelig Kommunikation og er neurobiologi-formidler. Hun bor i det nordvestlige USA.

Sarah underviser globalt i Resonant language, som hun har udviklet som et mellemmenneskeligt værktøj til følelsesmæssig heling.

Abonnér på
From the Heart

Abonner på mit hjertevarmende nyhedsbrev og få mine betragtninger, From the Heart, i din mailbox ca. gange 10 årligt. Nyhedsbrevet er på engelsk, og indeholder også oversigt over aktuelle kurser og tilbud i Danmark og udlandet.

Ved tilmelding godkender du BusinessByHearts persondatapolitik