Lær at hjælpe andre

Vil du være professionel samtalepartner, eller er du ivrig efter at udvikle dine evner som lyttende og støttende kollega, mor/far eller partner?

Needs-Based Coaching

Bliver du somme tider i tvivl om hvordan du holder samtalen på sporet, eller hvad der egentlig er mest hjælpsomt, når den, du støtter, ikke ved  hvad de skal gøre? Eller om en formel aftale er nødvendig for det, du tilbyder?

Jeg tilbyder Needs-Based Coaching, som er et intensivt 6-måneders program for mennesker, der er interesserede i Ikkevoldelig Kommunikation, og som gerne vil lære professionelle kompetencer, de kan bruge i deres arbejde med andre. 

Needs-Based Coaching henvender sig både til dig, der gerne vil starte eller udvikle din praksis som professionel coach, og til dig, der ønsker at bruge coaching på dit arbejde eller i mere uformelle sammenhænge, fx over for din hjemmeboende teenager.

Needs-Based siden 2013

Needs-Based Coaching stammer oprindeligt fra Coaching for Transformation, som jeg har krydsbestøvet med Ikkevoldelig Kommunikation og Resonant Language.

Uddannelsen henvender sig til Ikkevoldelig Kommunikations-praktikere, coaches, psykoterapeuter, psykologer, pædagoger, ledere, lærere, forældre og mange andre.

Du er på vej mod professionel certificering hos ICF med et Needs-Based Coaching kursusbevis.

Uddannelsen tilbydes online og fysisk i samarbejde med flere lokale arrangører:

Gdansk, Polen 
Krakow, Polen

Uddannelsen foregår på engelsk; i Polen med oversættelse til polsk.

Læs alt om form og indhold og få svar på dine spørgsmål her: