Døjer du med dårlige vaner, negativ selvsnak, en utålelig familie- eller arbejdssituation, eller et ønske om et anderledes liv end det, du har?

Klienter fortæller, at et coaching-forløb er som at komme hjem til dig selv. Du bliver mere robust over for andres syn på dig og mere lydhør over for din indre stemme. Og coaching giver dig modet til at tage de nødvendige skridt til en dagligdag i sync med dine værdier.

Coaching beskrives bedst som nænsom udforskning af hvad der driver og begrænser dig, og følgeskab til at se og forstå dig selv. Vi ser sammen din frygt i øjnene og tager skridt mod heling af smerte og skam, der blokerer for forandringer.

Med denne indsigt støtter jeg dig i at eksperimentere med nye tiltag, f.eks. At sige Nej!, at stå frem, eller at bede om det, du  gerne vil have. Det åbner døre for en ny hverdag med forbedrede relationer.

I modsætning til samtaler med gode venner har jeg kun fokus på dig. Jeg ser din virkelighed og ressourcer på dine præmisser.

Gratis første samtale, så du får en fornemmelse for, hvad du kan få ud af coaching ganske uden forpligtelser eller omkostninger. Du vælger selv tidspunktet for din prøvesession.

BOOK EN SAMTALE

Få en smagsprøve - book 30 minutter. Du kan selv vælge tidspunktet.

For dig, der gerne vil vide lidt mere om coaching inden du booker din første samtale: Coaching er en fænomenal støtte, når du ønsker forandringer i dit arbejdsliv, din familie og dit forhold til dig selv. Coaching kan hjælpe dig med at:

  • Blive din egen bedste ven
  • Stå op for dig selv på din arbejdsplads og i familien
  • Ændre dårlige vaner
  • Lære og integrere 'people skills'
  • Få fred for din indre kritiker
  • Definere din rastløse længsel - og finde en retning

Coaching er et fortroligt rum, hvor du kan tale om det, der fylder for dig. Jeg lægger vægt på at finde den dybere dagsorden i det, du bringer. Når vi sammen er nået ind til kernen af det, du arbejder med, støtter jeg dig i at tage modige, men alligevel tiltrækkende skridt til at realisere det, du længes efter.

Jeg holder dig venligt og myndigt op på dine aftaler med dig selv og fejrer, når noget lykkes. Hvis det ikke lykkes, undersøger vi sammen, hvad der kom i vejen. Jeg er frygtløs og loyal i din tjeneste.

Coaches i BusinessByheart er certificerede i Coaching for Transformation og akkrediterede af The International Coach Federation, ICF. Vi deltager i løbende supervision og efteruddannelse. Vælg mellem Emma Collins, der tilbyder sessioner på engelsk over Skype eller telefon, og Pernille Plantener, der tilbyder sessioner på dansk eller engelsk  over Skype eller telefon.

Nænsomme Healende Samtaler

Undertiden er det ikke handlingsrettet coaching, vi har brug for. Målet er ikke at komme videre, men at opleve og få fred med det, som er. Her er der ingen krav om at komme videre. Vi holder rummet og støtter, mens du mærker og forstår det, der fylder.

Vi kalder det Nænsomme Healende Samtaler.  Du kan forvente at møde ro og empati og måske healende rollespil eller andre processer, der er designet til at støtte mennesker i at få kontakt med os selv.

mAND TALER MED KVINDE

Konfliktmægling

Er konflikt det modsatte af fred? Det tror vi ikke. Konflikt er udtryk for at der er noget, vi bekymrer os om; noget der er vigtigt. Modsætningen er ligegyldighed. Konflikter er en del af tilværelsens higen efter at komme videre, udvikle sig.

Tit synes du måske ikke der er plads, tid eller penge til konflikt, og så bliver det et problem. Vi hjælper mennesker med at stå op for deres egne værdier og samtidig høre, hvad der er vigtigt for den anden part i konflikten, og det gør underværker.

Når begge parter har hørt hinanden, bliver villigheden til at finde en gensidigt brugbar løsning meget større. Enkelt, men slet ikke let, og er konflikten kørt fast, kan hjælp udefra være en helt nødvendig genvej.