Kurser, foredrag og fællesskab

Jeg tilbyder kurser på dansk og på engelsk, i Danmark, udlandet, og online.

Hvis du ikke finder det, du leder efter, så spørg. Jeg opretter gerne kurser on demand, når der er deltagere nok.

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vision Boards i farver, former og ord

2. januar 2023 17:00 - 20:00

Gratis
Vær med i denne 3-timers online Vision Board workshop.

Et Vision Board er en kraftfuld hjælp til at manifestere det, vi drømmer om. Netop på denne tid af året, hvor den hektiske hverdag har været sat på pause og hvor mørket inviterer til eftertanke, kan det være godt at formulere hvad vi håber på for os selv og for de større cirkler vi er del af.

For at et Vision Board kan virke på vores underbevidsthed og sende et stærkt signal til universet, så skal vi helst se på det flere gange om dagen. Traditionelt bliver Vision Boards lavet som en collage med udklip fra magasiner. Det bliver tit lidt rodet at se på og ikke noget, man har lyst til at hænge op på væggen hvor andre også færdes.

Derfor er invitationen i denne workshop at lade os inspirere af den farverige verden, som jeg har stiftet bekendtskab med hos Tamara Laporte. Hvis du deltager, kan du forvente at blive guidet gennem en proces, hvor vi griber de farver og former, der afspejler dine værdier. Hertil tilføjer vi med tekst, tegninger eller udklip dine håb for 2023 eller hvad din tidsskala nu er. Jeg tror, at resultatet bliver værd at se på hver dag.

Du har måske en indvending: “Jeg kan ikke tegne”. Den indvending adresserer vi også, så oplevelsen bliver rar og inspirerende for dig.

Workshoppen foregår på den dag, hvor BusinessByHeart har 10-års jubilæum. Derfor er workshoppen min gave til dem, der vil tage imod den, og du deltager ganske gratis.

Tilmelding er nødvendig, så jeg kan sende idéer ud om hvordan du kan forberede dig og hvad du skal have klar, i god tid. Du melder dig til her.

Detaljer

Dato:
2. januar 2023
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Online

Arrangør

BusinessByHeart
Telefon:
+45 25432921
E-mail:
pernille@businessbyheart.dk