Kurser, foredrag og fællesskab

Jeg tilbyder kurser på dansk og på engelsk, i Danmark, udlandet, og online.

Hvis du ikke finder det, du leder efter, så spørg. Jeg opretter gerne kurser on demand, når der er deltagere nok.

 

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tidsrejser og genfinding af din tabte energi

3. juli 2023 13:00 - 18:00

600kr.
Dinosaur smiler

Tænk hvis du kunne rejse gennem tid og rum!

Mens vores nervesystem er ungt, tager vi pejling af de vigtigste personer omkring os og uddrager leveregler, der følger os resten af livet. Ikke sjældent former det os, så vi kommer til at døje med at sige nej, trække grænser, eller turde  stole på os selv eller andre. Kunne du rejse gennem tid og rum, hvad ville du da fortælle dit 13-årige jeg? Ville du besøge dit 4-årige jeg og hjælpe hende ud af den ulykkelige situation, som har dannet standard for så meget siden da?

Den gode nyhed er at vi kan rejse gennem tid og rum. Det kræver lidt hjerne-viden at forstå: Vores amygdala, lokaliseret i midten af hjernen, husker på alle ubehageligheder, vi har været igennem. Når noget ligner en tidligere svær situation, minder amygdala os om det, og det gør det vanskeligt for os at handle på andre måder end dèn, der tidligere er blevet indskrevet i vores nervesystem. Amygdala har imidlertid ingen fornemmelse for tid, og alle minder opleves som nutid. Derfor kan vi tilgå vores minder som om de skete i nutiden, og med forsinkelse skabe den happy ending, som vores yngre jeg har ventet på. Det sætter opdæmmet energi fri og giver større valgfrihed nu og fremover.

Målet for denne dag er derfor at give deltagerne adgang til energi, der har været holdt tilbage.

Dagen foregår som en vekslen mellem undervisning, samtaler og øvelser. Deltagerne vælger selv hvor meget eller lidt, de vil fortælle fra deres personlige liv.

Efter denne dag vil deltagerne have et landkort over og erfaring med  hvordan de kan mediere deres egne definerende øjeblikke, og med øvelse vil de kunne støtte deres nærmeste til samme slags forløsning. Det foregår enkelt og intuitivt  ved at besøge svære øjeblikke, der indtraf for en uge eller mange år siden og tilbyde præcis og relevant omsorg i det øjeblik, der en gang lammede.

Vi låner fra Ikkevoldelig Kommunikation® og Resonant Language®, og med disse veldokumenterede metoder kan vi stille i udsigt, at deltagerne vil opleve, bid for bid, at komme hjem til sig selv.

Praktisk:

Jeg byder på frugt og snacks i løbet af workshoppen, foruden kaffe, te og kolde drikke.

Kursusstedet ligger i naturlige omgivelser, og deltagerne er velkomne til at nyde terrænet i pausen midtvejs.

Workshoppen er åben for mennesker fra 18-81 år.

Antal: 3-12 deltagere.

 

Disclaimer:

Denne workshop står ikke i stedet for terapeutisk behandling og er ikke egnet for mennesker, der lider af depression, angst eller andre behandlingskrævende psykiske tilstande.

Detaljer

Dato:
3. juli 2023
Tidspunkt:
13:00 - 18:00
Pris:
600kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://forms.gle/vGxNW1cTW8GJHbXx5

Sted

Frugtlageret
Vissemosevej 14
Rødvig Stevns, Stevns 4673 Danmark
Telefon:
25432921

Arrangør

BusinessByHeart
Telefon:
+45 25432921
E-mail:
pernille@businessbyheart.dk