Dato

6. juli 2019

Pris

200-800 kr.

Varighed

10.00-17.00

Sprog

Dansk
  • Er du fortvivlet og skrækslagen over klimakrisen, udryddelsen af arter og manglen på handling?
  • Eller har du lukket dig af for verdens smerte for selv at kunne trække vejret?
  • Længes du efter forståelse, fællesskab og en måde at kunne være i det på?

Forvirring, desperation og fortvivlelse er sunde reaktioner på tidens uoverskuelige trusler mod det liv, vi kender og værdsætter. Vi er mange, der deler den, selvom vi ikke tit taler om det.

På workshoppen møder vi  hinanden gennem ritualer, samtaler og kontakt med den smukke natur på Visse Qanter. Vi dvæler i kærligheden til alt det, vi nødig vil miste, og vi deler sorgen over det, der forandres og forsvinder for bestandig. Sammen skaber vi mening i det meningsløse og finder motivation til at gå det næste skridt.

Jeg kan ikke love, at du går optimistisk hjem fra denne dag, for ingen workshop kan løfte tidens alvor. Men du kan forvente at gå hjem med en følelse af at vi er vævet sammen, og at denne tid i klodens og menneske­hedens historie kalder på os.

Workshoppen baseres på Joanna Macys arbejde The Work that Reconnects.

Sted: Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns.

Pris: Glidende skala fra 200 – 800 kr.—alt efter din formående. Prisen omfatter økologisk kaffe, te og snacks i løbet af dagen. Vælg en let, vegetarisk frokost for ekstra 100 kr.

Deltagerantal: Max 12 deltagere.

 

Det er tid at samles!
Workshoppen er rettet mod alle, der er beklemte eller fortvivlede over den globale opvarmning, udryddelse af arter, forurening, uretfærdighed og nød, uanset hvor meget eller hvor lidt viden du har. Vi zoomer ind på vores egen respons på det, der sker, og på vores forbundethed med hinanden og den omgivende, levende verden.

Dato

6. juli

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

200-800 kr. afhængig af din formåen

Antal

Max 12 deltagere