Dato

8. januar 2022

Pris

450 kr.

Varighed

10.00-17.00

Sprog

Dansk
  • Ønsker du dig bedre plads og tid til at passe på dig selv og det der er vigtigst for dig?
  • Eller vil du SÅ gerne realisere en drøm?
  • Eller bliver du klam i hænderne bare ved tanken om at skulle beskrive hvad du drømmer om?
Dit visionboard kan blive din virkelighed før du ved af det

Et vision board er et simpelt og kraftfuldt redskab til at sætte skub i de forandringer, vi længes efter. Selv hvis vi ikke aner, hvad det er.

Denne dag er dels snakkeworkshop med øvelser og refleksion, og dels et praktisk saks-og-lim værksted. Resultatet tager du med hjem: En planche eller en tegning, der illustrerer det liv, du længes efter.
Med dit eget visionboard kommunikerer du direkte med dit underbevidste, og fra egen erfaring kan jeg berette, at det har en kraftfuld virkning! Jeg havde næppe lykkedes med at etablere den karriere og det liv, jeg nyder nu, uden denne visuelle støtte.

Om formiddagen adresserer vi sammen det, der holder dig tilbage fra at drømme: Frygten for skuffelse, for at blive grint ad, for ikke at være nok. Gennem nogle simple øvelser sammen demonstrerer jeg, hvordan du kan træde ind i din ønskedrøm, selvom det kan føles sårbart eller fremmed.

Medbring blade, magasiner, postkort og bøger med inspirerende billeder, som der må klippes i, og brug gerne af den stak, jeg stiller til rådighed. Jeg tilbyder også diverse tegne- og maleredskaber. Du tager selv lim og saks med.

Hvor mange deltagere?

Vi kan være 12 deltagere.

Hvad koster det?

Prisen er 450 kr. pr. person. Vi serverer kaffe, te og snacks. Frokosten medbringer du selv.

Hvor foregår det?

Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns.

Tag fodtøj og jakke med, og nyd terrænet i pausen. Det foregår i Frugtlageret i den gamle frugtplantage på Visse Qanter, der rummer får med lam, heste, vild natur og regenerativ dyrkning efter permakulturprincipper.

 

Dato

8. januar kl. 10-17

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Antal deltagere

Max 12

Pris

450 kr.