Dato

29. august 2020

Pris

1.450 kr. inkl. måltider

Varighed

10.00-21.00

Sprog

Dansk
  • Er du i overgangsalderen - eller netop forbi den?
  • Er du slået af de forandringer, den medfører, som vi ikke taler meget om?
  • Længes du efter at tage afsked med din frugtbare periode og træde værdigt ind i din aldring?

Denne dag er for kvinder, der gerne vil træde vågent ind i menopausen - i perioden efter menstruationen er ophørt.

Gennem samtaler, tavshed og ritualer zoomer vi ind på det, der hidtil har styret vores liv. Vi lægger byrderne fra os og renser os, psykisk og åndeligt. Og vi samler de opgaver op, som fremtiden har til os.

Med overgangsritualet gør vi krav på vores modenhed og tager ejerskab over vores forandrede krop.

Vi siger farvel til flinkeskolen og åbner for den modne visdom, for erfaringens fylde, for 'so what'. Vi hævder vores ret til at være dem, vi altid har været, nu uden indpakning og undskyldninger. Vi vedkender os den kvindekraft, der har flydt fra moder til datter gennem årtusinder, og vi finder vores individuelle stemme.

Det bliver en dag med sårbarhed og tårer, hekselatter og fryd, med en følelse af at komme hjem til den, det hele tiden har været meningen du skulle være.

Det foregår i terrænet under valnøddetræerne, på broen og i bakkerne. Vi påkalder os naturens beskyttelse og jordens helende kraft, og vi giver tilbage til den natur, der har rundet os og er os.

Måltider dagen igennem er inkluderet, og vi afslutter dagen som vi begyndte den, om bålet.

Overnatning er mulig i medbragt telt. Derudover kan vi henvise til Rødvig Ferieby, der har feriehytter til 4-8 personer, eller Rødvig Kro

 

Sted: Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns.

Pris:  1.450 kr. Prisen omfatter økologisk vegetarisk frokost, eftermiddagssnack og middag.

Antal: 6-10 deltagere.

 

Kvinders overgangsalder er ikke bare en fysisk forandringsproces, hvor østrogenproduktionen daler og frugtbarheden ophører.

For nogle er det år med ubehag, en periode, man ønsker sig forbi, med brudt nattesøvn, svedeture, tørre slimhinder og humørsvingninger.

Det er også en overgangsfase lige så dramatisk som puberteten, hvor vi går fra at være barn til voksen. Overgangsalderen er broen mellem kvinden-midt-i-livet og den viise kvinde, kulturbæreren, den Ældre, som har en afgørende rolle for fællesskabets sammenhængskraft og den levende vandring gennem tiden.

Dato

29. august 2020

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

1.450 kr. inkl. forplejning

Antal

Max 12 deltagere