Datoer

Sidste tirsdag, fra 26. maj

Pris

Gratis indtil november

Varighed

17.30-20.30

Sprog

Dansk

Lær at udtrykke dig ærligt og direkte, og at lytte med nærvær.

Det styrker dine relationer og dit selvværd, og det giver dig kraften til at flytte det, du gerne vil flytte, med dem, du helst vil.

  • Kender du det, at du siger ja til noget, som egentlig ikke føles godt? En rund fødselsdag, en opgave på jobbet, en vigtig beslutning? Og du går med, fordi et nej kunne få konsekvenser, du ikke magter at forholde dig til?
  • Eller er du egentlig skarp til at passe på dig selv, men savner nærvær og en følelse af lækkert fællesskab med dine nærmeste?

I denne øvegruppe præsenterer jeg de grundlæggende principper i Ikkevoldelig Kommunikation, og vi øver i fællesskab bl.a. kunsten at lytte efter følelser og behov, uanset hvordan de bliver udtrykt. Desuden træner vi at udtrykke os fra egen banehalvdel, hvor vi er tro over for os selv og samtidig indbyder til kontakt.

Du vælger selv, om du vil deltage i én, nogle eller alle øveaftenerne. Deltagelse forudsætter tilmelding senest dagen før. Jeg opkræver en no-show fee på kr. 200, hvis du er tilmeldt og ikke melder afbud senest kl. 11 samme dag.

Pris: 0 kr.

I sommeren 2020 er jeg ivrig efter at nå ud til flere mennesker, og øvegruppen er derfor ganske gratis de første 6 gange. Derefter 300 kr. pr. aften.

 

 

Øvegruppen foregår i det nyrenoverede frugtlager i den gamle frugtplantage Engen, Klaplåge i frugthaveder rummer får med lam, heste, vild natur og regenerativ dyrkning efter permakulturprincipper. 

Sted: Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns.

Tag fodtøj og jakke med, og nyd den gode udsigt i pausen.

 

Dato

Sidste tirsdag i måneden fra 26. maj

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Tid

17.30-20.30

Pris

0 kr.