Dato

14. juni eller 3. juli 2020

Pris

400 - 1.000 kr.

Varighed

10.00-17.00

Sprog

Dansk
  • Elsker du at lade op i naturen, og sker det lidt for sjældent?
  • Tumler du med dit selvværd, meningsløshed eller uro?
  • Eller går det hele for stærkt?

Kender du det - når vi begiver os ud i skoven og traver en tur i terrænet, svarer vores nervesystem ved at geare ned. Det kan føles som et kæmpestort suk, der går igennem hele organismen. Så kan vi mærke, hvor meget vores krop længes efter at være et blødt og spontant pattedyr.

Vi er natur. Når vi lever adskilt fra den omgivende, levende verden i det daglige, kan hver celle i kroppen tørste efter høj himmel, duften af regn og lyden af rislende vand.Vi mærker det måske som modløshed, vinterdepression eller irritabilitet.

Forskning viser, at stress, angst og depression har sammenhæng med manglende natur omkring os. Vores robusthed svinder i takt med manglen på naturoplevelser. Hvis du genkender dig selv i det, så fat mod - du kan få din robusthed igen, også uden du behøver lave et radikalt brud med din nuværende livsstil.

Kom til intim workshop 14. juni eller d. 3. juli

Lyden af bævreasp i vinden, hejren, der dovent svinger sig mod skyerne, og blomstrende græs og urter indgår i de ritualer og øvelser, som bringer dig tættere på dig selv og på den natur, vi alle er en del af.

Vi bruger den gamle frugtplantage som ramme og visdomskilde, når vi undersøger vores egen indre natur  gennem det ydre landskabs linse.

Forvent en dag med åbne sanser, stille fordybelse og svar på spørgsmål, du tumler med.

Bonus: Få inspiration til hvordan du kan vedligeholde din kontakt med naturen omkring dig, selvom du er tilbage i naturfattige omgivelser.

 

Sted: Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns.

Pris:  400-1.000 kr., du vælger selv. Prisen omfatter økologisk frugt og forfriskninger i løbet af dagen.

Den glidende skala gør det muligt for alle at deltage, samtidig med at mine behov kan blive tilgodeset. Guide: Hvis du jævnligt har svært ved at betale dine udgifter, så vælg den lave ende. Hvis du ofte spiser på restaurant, så vælg den høje. Forvirret? Vælg midt imellem.

Hvis selv den lave kursusafgift er for høj til at du kan være godt tilpas ved at betale den, så bed om friplads og fortæl, hvad du ellers kan bidrage med.

Denne dag er åbent for voksne og unge fra 16 år.

 

bål

seks får kikker nysgerrigtVi er ikke adskilte fra Jorden; vi er lige så meget en del af denne biosfære som hver celle i kroppen er en del af os.

I takt med at vi åbner vores sanser over for den levende verden omkring os, opdager vi, at vi er forbundne og altid har været det - selvom vi måske har glemt det. Forbindelsen er tilgængelig, dér, lige foran os, og når vi siger ja til at være i et kærlighedsforhold til stubbene, mosset, svampene, pip og skræppen fra oven og svuppen under skoene, når det er vådt - så siger vi ja til os selv. Til alt det dejlige og hver en rynke og hvert uønsket træk. Det giver en anderledes tyngde at møde verden fra.

Dagen vil foregå i den gamle frugtplantage, der rummer dyr, vild natur og regenerativ dyrkning efter permakulturprincipper.  Medbring fodtøj og tøj til vejret.

I tilfælde af regn vil vi tilbringe noget af dagen i Frugtlageret, vores nyrenoverede samlingslokale.

 

Dato

14. juni eller 3. juli 2020

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

400-1.000 kr.inkl. forfriskninger

Varighed

10.00-17.00