Dato

3. oktober

Pris

100-800 kr.

Varighed

11-18

Sprog

Dansk
  • Tal så andre lytter!
  • Og lyt så andre taler!

Oplev at ærlig, respektfuld kommunikation kan læres og blive dit gennem bevægelse og eksperiementer.

IVK står for Ikkevoldelig Kommunikation og er en proces og et sprog, der formindsker afstanden mellem dig og andre - og mellem dig og dig selv.

Når vi forstår vores egne bevæggrunde, baner det vejen for selvaccept. Med selvaccept bliver det lettere at vælge strategier, der fører mod det, vi ønsker os, og samtidig åbner for hensyn og fællesskab.

Særligt når vi er vrede eller bange, kan vi komme til sige eller gøre noget, vi bagefter fortryder. Sådanne situationer kan vi lære af, når vi opløser dem på et IVK DanseGulv, og vi kan afprøve alternativer og få en kropslig oplevelse af sårbarhed, værdighed og kontakt. Du er derfor inviteret til at bringe dine egne erfaringer ind på gulvet, og du kan forvente ny indsigt og adgang til nye handlemåder.

IVK DanseGulve ® er udviklet af vores to britiske kolleger Gina Lawrie og Bridget Belgrave, der ønskede en måde at gøre læringen mere kropslig på. Gennem bevægelse og ord kommer vores krop til at forstå dialogen, og det forplanter sig dybere end ved kognitiv læring. Læring i bevægelse har tendens til at blive hængende og være tilgængelig, når vi har brug for det i udfordrende situationer uden for kursuslokalet.

Der findes 9 IVK DanseGulve med forskellige temaer, herunder dialog, opløsning af vrede, selv-empati, beslutninger, selv-kritik, og forvandling af vanskelige følelser.

Dagen er både åben for dig, der ikke tidligere har lært Ikkevoldelig kommunikation, såvel som dig, der har erfaring og dybde i din IVK-praksis. Det er en eksperimentel dag, hvor du kan udfordre dine egne grænser i et fortroligt rum og træde ind i følelser og behov, som du måske ikke tidligere har givet plads til.

Medbring frokost, gerne noget til et fælles bord. Der vil være forfriskninger, kaffe og te i løbet af dagen.

Øvegruppen foregår i det nyrenoverede frugtlager i den gamle frugtplantage Engen. Her har vi får med lam, heste, vild natur og regenerativ dyrkning efter permakulturprincipper. 

Sted: Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns. Sedet på kortet her.

Tag fodtøj og jakke med, og nyd den gode udsigt i pausen.

Dato

3. oktober 2020

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Tid

11.00-18.00

Pris

100-800 kr.