Dato

21. juni eller 10. oktober 2020

Pris

700 kr.

Varighed

10.00-17.00

Sprog

Dansk
  • Er du fortvivlet og skrækslagen over klimakrisen, udryddelsen af arter og manglen på politisk handling?
  • Eller har du lukket dig af for verdens smerte for selv at kunne trække vejret?
  • Længes du efter forståelse, fællesskab og en måde at kunne være i det på?

Forvirring, desperation og fortvivlelse er sunde reaktioner på tidens uoverskuelige trusler mod det liv, vi kender og værdsætter. Vi er mange, der deler den, selvom vi ikke tit taler om det.

På workshoppen møder vi  hinanden gennem ritualer, samtaler og kontakt med den smukke natur på Visse Qanter. Vi dvæler i kærligheden til alt det, vi nødig vil miste, og vi deler sorgen over det, der forandres og forsvinder for bestandig. Sammen skaber vi mening i det meningsløse og finder motivation til at gå det næste skridt.

Jeg kan ikke love, at du går optimistisk hjem fra denne dag, for ingen workshop kan løfte tidens alvor. Men du kan forvente at gå hjem med en følelse af at vi er vævet sammen, og at denne tid i klodens og menneske­hedens historie kalder på os.

Workshoppen baseres på Joanna Macys arbejde The Work that Reconnects.

Sted: Vissemosevej 14, Havnelev, 4673 Rødvig Stevns.

Pris: Glidende skala fra 0 – 1.000 kr.—alt efter din formående. Prisen omfatter økologisk kaffe, te og snacks i løbet af dagen. Vælg en let, vegetarisk frokost for ekstra 100 kr.

Undervisere: Jette Gabrieli har arbejdet med formidling om miljø og bæredygtig udvikling siden start 70´erne bl.a. som koordinator i en række folkeoplysende projekter. Frivillig i Åben Konfliktrådgivning under Center for Konfliktløsning siden 2002. Uddannet hhv. Qi Gong-og Mindfulness-instruktør. Meget inspireret af Transition Town Bevægelsens fokus på nødvendigheden af også at arbejde for ”;Indre Omstilling” - for hvordan vi bliver stærkere og mere robuste - som individer og som fællesskaber. Gennemførte i 2018 et træningsforløb i England for facilitering af Aktivt Håb-workshops som denne.

Annette Buhl er aktiv i den danske og internationale omstillingsbevægelse siden 2010. Særligt interesseret i “Inner Transition” – den indre omstilling. Certificeret transitiontræner i 2017. Underviser til daglig i dansk på en ungdomsuddannelse.

 

Det er tid at samles!

Workshoppen er rettet mod alle, der er beklemte eller fortvivlede over den globale opvarmning, udryddelse af arter, forurening, uretfærdighed og nød, uanset hvor meget eller hvor lidt viden du har. Vi zoomer ind på vores egen respons på det, der sker, og på vores forbundethed med hinanden og den omgivende, levende verden.

Workshoppen foregår om bålet, i valnøddelunden og ved søen, såfremt vejret tillader det. Medbring derfor praktisk fodtøj og solhat eller regnjakke efter vejrudsigten.

Er prisen en begrænsning for din deltagelse i workshoppen? Kontakt os.

4 kvinder i samtale

Dato

21. juni eller 10. oktober

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

700 kr. afhængig af din formåen

Sprog

Dansk