Dato

on demand

Pris

200-500 kr.

Sprog

Dansk. Engelsk on demand.

Vi er forbundne!

Familieopstillinger tilbyder andre vinkler på de ting, du går og tumler med.

Når du ser dit tema udfoldet og nænsomt fortolket af andre levende kroppe, forstår du din situation på en ny måde. Opdæmmede følelser kan få udløb, og sandheden om hvad der ligger bag din situation kan træde frem. Det bidrager til forløsning, og forandring sker ofte spontant.

Er det noget for dig?

  • Føler du dig somme tider låst?
  • Længes du efter at forstå og forandre visse mønstre i din familie?
  • Længes du efter mere valgfrihed i familien, på arbejdet, med dig selv?

En familieopstilling har noget at tilbyde dig!

Sådan foregår det

En eller flere søgere vil få mulighed for at arbejde med deres emne. Det kan fx handle om forholdet til sig selv, låste familiemønstre, helbred, begrænsende overbevisninger eller følelsesmæssige tilstande. Vi kikker sammen på det gennem en systemisk linse hvor relationer og forældet loyalitet spiller vigtige roller. De øvrige tilstedeværende vil blive indbudt til at være repræsentanter.

Inden vi begynder på opstillingerne, får deltagerne en introduktion til hvad der skal ske, og vi laver et par opvarmningsøvelser.

Vi holder en pause undervejs, hvor du kan spise din medbragte mad og, hvis vejret tillader det, nyde indtrykkene fra naturen lige omkring os.

En eftermiddag eller aften med mindst 6 deltagere:

Lad mig det vide, hvis du er interesseret i familieopstillinger, og jeg fastlægger en dag, hvor 2 søgere får mulighed for at søge svar på deres spørgsmål. Vælg hvad du vil betale på en glidende skala fra 200-600 kr. ud fra din formående og din rolle i løbet af vores tid sammen.

Personlig opstilling med figurer:

Kontakt mig hvis du er interesseret i en personlig opstilling. Figurer kan noget andet end levende repræsentanter; fælles er at dit tema bliver belyst fra en større vinkel, hvor vi kikker efter mønstre og årsager i stedet for hvem der skal have skylden. Det koster normalt 1.000 kr. for 90 minutter. Kontakt mig hvis du er interesseret.

Systemisk opstilling online

Ved hjælp af en tegneplade skaber vi sammen et landkort over de elementer, der har indflydelse på dit spørgsmål. Vi ser bag om det åbenlyse, ind i de skjulte indflydelser i systemet. Vi bruger 60-90 minutter, og det koster 940 kr. i timen.

 

Se denne film, som nogle journaliststuderende lavede om mit arbejde med familieopstillinger - her med figurer som repræsentanter.

Dementor bag prinsessebarn

Når forviklinger bremser strømmen af kærlighed

Forviklinger kan stamme fra overvældende hændelser, og de kan arves fra tidligere generationer som en særlig dyster farvetone eller kultur af det-taler-vi-ikke-om i familien. Psykiske traumer er tit kollektive - deres rødder kan spores tilbage til fælles vilkår for en familie, en nation. Traumer og forviklinger er så almindelige, at det er ualmindeligt ikke at have dem med sig i baggagen.

Selvom de har rødder i fælles vilkår, efterlader de mest pinefulde øjeblikke i vores liv os som regel i en følelse af ensomhed og ikke sjældent skam.

I vores del af verden har vi dertil udviklet en kultur, hvor weltsmertz er noget, vi taler i enrum med en professionel om.

De seneste par årtiers forskning i epigenetik bekræfter en anden historie, som visdomstraditioner fra oprindelige folk fortæller - nemlig at vi i vores psykiske traumer ikke alene er forbundet med hinanden og vores fælles historie, traumerne kan også opløses i fællesskab. En familieopstilling er en af de måder, hvor vi kan opløse det stive arvæv, og hvor vi inddrager hele systemet, ikke bare søgeren, hvis historie vi er zoomet ind på. Familieopstillinger giver ofte lettelse og heling til mange af de tilstedeværende i rummet.

Det var Bert Hellinger, tysk psykoanalytiker, som udviklede processen Familieopstillinger, Family Constellations, også kaldet systemiske opstillinger. En familieopstilling adresserer de problematiske mønstre, der ligger til grund for nutidens vanskeligheder for den søgende person, og tilbyder at løse op for knuderne og bringe orden i systemet.

Thunderskies with quote

Dato

30. november

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

200-500 kr.

Sprog

Dansk, evt. engelsk oversættelse