Undersøg hvad din indre kritiker egentlig vil dig og bliv forsonet med den, så du kan bruge dens positive kraft uden at den ætser dit selvværd.

Baseret på bl.a. Internal Family Systems og Ikkevoldelig Kommunikation byder vi den kritiske stemme på dialogkaffe.

Taler du hårdt til dig selv?

Mange af os bruger et sprog i vores indre dialog, som vi aldrig - ALDRIG ville acceptere, at nogen brugte over for dem, vi holder af. Hvorfor taler vi så så hårdt til os selv?

Denne indre kritiske stemmes ærinde kan variere fra at gøre os opmærksom på, at vi kunne have udført en opgave smartere eller bedre, til at huske os på at vi er tåkrummende pinlige eller fuldkommen talentløse, eller ligefrem fortælle os, at vi ikke fortjener at leve på denneher jord.

Og det gør ondt!

Det kan være svært at holde fokus og finde overskud til det, vi gerne vil. Det kan være så slemt, at det er invaliderende. Og det er usynligt for andre.

Men hvorfor?

Vi har vores personlige grunde til at denne indre stemme er ude efter os, grunde, der har med vores historie og familie at gøre. De personlige grunde kan være mixet med kulturelle normer for udseende, opførsel og succes. Det ved du måske allerede. Ved du også, at den kritiske stemme indeni vil dig det godt? Og den er her for at beskytte dig - selv når den er mest skånsesløs over for dig?

Den ved måske ikke, at du er blevet voksen. Den er en integreret del af dit nervesystem, formet tidligt i dit liv, og den reagerer automatisk på det, der sker omkring dig. Den virkelig gode nyhed er, at vi kan forvandle den - ikke ved at prøve at få den til at gå væk, men ved at gå i dialog med den.

I denne weekend kikker vi den indre kritiker kærligt i øjnene.

Weekenden vil bane vejen for et bedre og mere fredfyldt samarbejde med den del af dig selv, der plejer at vise sig som en kompromisløs kritiker. Gennem oplæg, samtaler, reflektion og ritualer får deltagerne mulighed for at opdatere deres nervesystem.

I løbet af kurset vil du:

  • Lære om hvordan vores psyke har udviklet sig i samspil med andre mennesker.
  • Mærke at dine indre stemmer vil dig det godt, uanset hvordan de taler.
  • Finde en parlør, så du kan oversætte netop din indre kritikers sprog.
  • Tage hul på heling af de sår, der har medvirket til at forme dig.
  • Få et landkort med hjem, så du lettere kan orientere dig i dine tankers viltre terræn.
  • Gøre op med nogle af de kontrakter, dit nervesystem har indgået, som ikke tjener dig længere.

Forvent mere energi, glæde, kropslighed og inspiration.

Kursusprisen omfatter en times samtale efter kurset på et tidspunkt, du selv vælger. Her kan du i et personligt rum arbejde videre med de lag, du har afdækket gennem weekenden.

 

 

Gruppearbejde i Frugtlageret

Hvad med Corona?

Hvis der fortsat gælderet forsamlingsloft, bliver det de først tilmeldte, der får en plads. Vi gør meget ud af at varetage sikkerhed og hygiejne, og det bliver det allerførste, vi taler om: Hvordan vi kan sikre hinanden mod smitte.

Hvis forsamlingsloftet bortfalder, hæver vi loftet for antal deltagere til 15 personer. Vores kursuslokale er på 66 m2, så der er stadig godt med luft til den enkelte.

 

Et godt sted at føle sig heldig

Kurset foregår i Frugtlageret på Stevns, mindre end 10 km fra Stevns Klint, hvor det, der blev Dinosaurernes endeligt, ifølge Unesco er dokumenteret bedre end nogen andre steder på Jorden. Masseudryddelsen for 65 mio år siden lod heldigvis nogle små pattedyr overleve; vores forfædre. Stevns er derfor et godt sted at føle sig heldig, og det maner til eftertanke, nu vi står i den næste masseudryddelse. Vi i BusinessByHeart arbejder aktivt for at passe på livet på jorden, både indeni os og i den omgivende natur.

Frugtlageret er et nyindrettet, rustikt kursuslokale med plads til 20 kursister. Det ligger som navnet antyder i hjertet af en gammel frugtplantage, som vi har omdannet til permakultur demonstrationssted med natur, dyrehold og frugt- og grønsagsproduktion samt huler, bålplads og frydefulde kik.

Den hyggelige havneby Rødvig ligger tæt på, og her er der overnatningsmuligheder for enhver smag og pengepung. Vi arbejder sammen med Rødvig Ferieby, som tilbyder transport til og fra Frugtlageret for gæster, der kommer med offentlig transport.

Rødvig er endestation på lokalbanen fra Køge. Der er Donkey Republic cykler tilgængelige på stationen og ved byens overnatningssteder.

Klaplåge i frugthave

Tid

To dage á 8 timer

Sted

Frugtlageret, Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

2.200 kr. inkl. moms, som dækker:

2 dages kursus m. økologiske snacks og frokost

60 minutters personlig samtale efter kurset

Hvornår?

Skriv og hør nærmere