Dato

On demand

Pris

fra 4.000 + moms

Varighed

1-2½ timer

Sprog

Dansk eller engelsk

Vælg mellem:

Blå mærker på sjælen - psykisk vold, et tabu, der skal brydes

Lad mig holde din hjerne - hvorfor "Slap dog af!" ophidser folk yderligere, og hvad vi kan lære fra to celloer.

Slut Fred med Jante - om at skabe alliancer med den indre kritiker.

Hold fast, græsrødder - om frivilligt arbejde og hvordan det bliver ved at være sjovt.

Ikkevoldelig Kommunikation og hvorfor kontakt kommer er mere effektivt end instruktion, tilrettevisning og tungtvejende argumenter.

 

Blå mærker på sjælen - et tabu, der skal brydes

Foredrag om den usynlige vold, der påvirker anslået 500.000 mennesker i Danmark.

Læs mere her.

 

 

 

Lad mig holde din hjerne

Om neurobiologi og hvorfor det hjælper at puste på såret

Foredrag om hjernen, at genvinde sin ligevægt efter følelsesudbrud, kollegial støtte og det langsigtede projekt: Ombygning af hjernen til empati.

Når vi går i forsvar eller reagerer med modangreb, er det udtryk for at en anden del af hjernen end den sunde fornuft midlertidigt har taget over. Vi er kapret af vores amygdala, som er hjernens sikkerhedscenter. Men amygdala har ikke situationsfornemmelse, og dens impulser er ikke altid hjælpsomme.

I dette foredrag lærer deltagerne om hvad der sker i hjernen, når vi overreagerer, og hvordan vi kan hjælpe hinanden til at komme tilbage til vores sunde fornuft.

 

 

Slut fred med Jante

Luk munden på den indre kritiker. Det siger helseguruer og virksomhedscoaches som Chris McDonald og Søren Holmgren. Men hvordan? Du kan overdøve den indre Jante, tale den imod eller true den til tavshed, men hver gang, du vender ryggen til den, er den igen i gang.

I dette muntre foredrag krydret med anekdoter fra hendes eget liv giver Pernille Plantener et how-to-do bud på, hvordan vi alle kan slutte fred med den indre Jante og bruge dens opdæmmede energi kreativt i vores liv.

Hendes grundantagelse er, at bag ethvert negativt budskab gemmer der sig en længsel. Jante vil fortælle os noget, og hvis vi forstår at afkode dens bistre sprog, kan vi frisætte og bruge dens livskraft.

 

 

 

Hold fast, græsrødder!

En grøn, retfærdig og meningsfuld verden? Det har mange af os øverst på ønskesedlen. Hvorfor er det så, at vi undertiden bruger kræfterne på interne stridigheder og kamp om dagsordenen i de frivillige organisationer?

There is no such thing as a free lunch og heller ikke noget, der hedder gratis arbejde. I dette foredrag inspireres tilhørerne til at se på konflikter som containere med næringsstoffer, der kan tilføre den fælles sag fornyet grokraft.

Få inspiration til at tackle kværulanten, ildsjælen og drømmeren, du ikke kan stole på, og omsæt de åbne og skjulte konflikter til fælles forstærket gejst. Dette foredrag går rigtig godt sammen med en efterfølgende workshop.

Løber om kap

Ikkevoldelig Kommunikation

Hvad er komponenterne i et lykkeligt liv? Og hvordan kan du gå efter lykke, samtidig med at du giver plads til at andre kan blive lykkelige?

Ikkevoldelig Kommunikation er et livssyn og en samtaleform, der mere end noget andet kan afspænde og skabe kontakt. Foredraget giver smagsprøver ud fra deltagernes input og en idé om hvad der er muligt, hvis vi møder hinanden helt uden domme og vurderinger, og samtidig beder ærligt om det, vi gerne vil have.

giraffe mum kissing baby giraffe

Tid

On demand

Sted

In-house

Max antal deltagere

120 personer

Pris

Fra kr. 4.000 + moms. Kontakt mig og hør nærmere.