• Er du tit anspændt og venter det værste?
  • Tænker du, at hvis andre vidste alting om dig, ville de vende dig ryggen?
  • Er du fuld af skam og selvbebrejdelser?

Psykiske traumer er noget, de fleste af os bærer rundt på. Hvis du kan svare ja til spørgsmålene ovenfor, så ligger der sandsynligvis traumatiske hændelser bag. Måske dine personlige oplevelser, der ikke behøver være dramatiske i andres øjne for at have en lammende effekt i din krop; en oplevelse af aldrig at blive forstået, eller måske du har båret på mere, end du kunne magte. Det kan også være kollektive traumer eller traumer, der er gået i arv i familien, som er kanaliseret over i dine nervebaner som FORBUDT-steder eller en grænsende-til-vished fornemmelse af at være forkert.

De ligger i vores amygdala og styrer os, når noget ligner det, der én gang overvældede os med håbløshed eller angst.

Den gode nyhed erat de kan forløses, og du kan genvinde din frihed og sorgløshed. Du kan komme ud af isolationen og ind i det menneskelige, varme fællesskab.

Jeg arbejder med resonant healing, en nænsom og effektiv metode udviklet af Sarah Peyton til at omkode nervesystemet på med varme og præcision. Det omfatter blandt andet tidsrejser og opløsning af hellige løfter; de kontrakter, vi har indgået med os selv for at begrænse den skade, der for længst er forældet.

Hvordan foregår det?

Samtalerne foregår typisk online. Virkelig? tænker du måske - ja, virkelig! Book en halv time, så kan du smage på hvordan det er for dig.

Allerede efter en serie på 8-10 samtaler indenfor 3-4 måneder rapporterer mine klienter om mærkbar forandring - de er gladere ved sig selv og oplever større frihed til at gå efter det, de har længtes efter. Deres forståelse af sig selv som et ensomt væsen forsvinder gradvis, og de har lettere ved tillid til andre mennesker og egne kompetencer.

Pernille på skærm