Konflikt er udtryk for at der er noget, vi kærer os om; noget der er vigtigt. Modsætningen er ligegyldighed, og det er  ikke det, jeg forstår ved levende fred. Konflikter er en del af tilværelsens higen efter at komme videre, udvikle sig.

Mange af os er bange for konflikter. Hvis du én gang har oplevet, at du og modparten bliver opløst uden at nogen af parterne taber ansigt, vil fremtidige konflikter blive øvefelter for mere kontakt og forståelse.

Jeg er konfliktmægler hos Rigspolitiet og har mødt uoverensstemmelser af alle størrelser. Skriv og spørg mig hvis du er fristet.

KÆRE PERNILLE

"Jeg vil bare lige takke for det du har gjort for min lille familie. Det er en nydelse at kunne sidde og tale sammen med mine to piger i ro og fordragelighed. Høre hinanden ud, lytte til hinanden med godwill og respekt. Jeg vil råde alle forældre, ægteskab, kollegaer m.m., som er kommet ind på det samme skråplan, som mine to piger og jeg var havnet i, om at tage nogle timer med dig for at lære at lytte og tale til hinanden med åbenhed og respekt."

- Tidligere klient