Konflikt er udtryk for at noget er vigtigt for os. Konfliktmægling hjælper til at forstå os selv og modparten og til atfinde løsninger, der virker for begge uden at nogen skal give afkald på deres værdier.

Mange af os er bange for konflikter. Det er en skam, for en undertrykt konflikt er en uopdaget guldåre. At undersøge konfliktens årsag og indhold er som at finde et sammenkrøllet papir, nænsomt glatte det ud og opdage, at det netop var dét, man havde ledt efter.

Hvis du én gang oplever  konfliktmægling, hvor begge parter bevarer værdigheden, vil fremtidige konflikter blive velkomne øvefelter for kontakt og forståelse.

Jeg er konfliktmægler hos Rigspolitiet og har mødt uoverensstemmelser af alle størrelser. Skriv og spørg mig, hvis du er fristet.

KÆRE PERNILLE

"Jeg vil bare lige takke for det du har gjort for min lille familie. Det er en nydelse at kunne sidde og tale sammen med mine to voksne piger i ro og fordragelighed. Lytte til hinanden med godwill og respekt. Jeg vil råde alle forældre, ægtefolk, kollegaer m.m., som er kommet ind på det samme skråplan, som mine to piger og jeg var havnet på, om at tage nogle timer med dig for at lære at lytte og tale til hinanden med åbenhed og respekt."

- Tidligere klient