• Når dine nærmeste husker dig på, at du skal passe på dig selv, sige fra, gå efter det der giver energi etc, og du stadig falder tilbage i det samme mønster.
  • Eller når du tvivler på at der overhovedet er en mening med noget som helst.
  • Eller når ensomheden er total indeni, selvom det hele ser meget godt ud udefra.

- Så er det tid at genkalde dig, at du er forbundet med alt andet levende. Hvert solstrejf, hver raslen i bladene og hver summende bi har et budskab til dig, hvis du åbner dig. Budskabet er: Du hører til. Og det giver mening. Evolutionen udviklede os til at leve med og i naturen; kun de seneste få generationer har haft stress, trafik, betonbyer og elektronisk underholdning som betingelser. Det ætser vores naturlige robusthed. Indefra. Når kroppen og sindet slår fra, er det faktisk et sundhedstegn.

seks får kikker nysgerrigt

Oplev hvordan nænsom coaching under trækronerne til lyden af bækkens klukken kalibrerer dig, så du igen bliver del af det, du blev født til. Du er her, du giver mening, og du er forbundet. Du har allierede til alle sider, og du kan vælge, hvordan du vil svare på det, der kommer imod dig.

1½ times coaching kan revitalisere dig, så du får nyt perspektiv på dine udfordringer.

En serie på 4 eller 6 x 1½ time kan vende dit forhold til dig selv og andre, og du kan forvente ny indsigt, nye greb til din dagligdag og sunde rytmer. Livsglæde, nærvær og virkelyst.

Klaplåge i frugthave

Virker det?

Forskning fortæller tydeligt, at depression, angst, stress og håbløshed har sammenhæng med bl.a. manglende natur-kontakt. I naturen får vi ikke bare ro og energi, vi finder også åbenlyse svar på det, vi tumler med, og vi får indføling med os selv.

Book din første naturcoaching her:

 

Book aftale

Dato

  1. maj - 30. september

Sted

Vissemosevej 14, 4673 Rødvig Stevns

Pris

950 kr. inkl. moms

 

Sprog

Dansk eller engelsk